A Haimer-ről

A HAIMER egy családi középvállalkozás mely Németországban, Igenhausen-ben található.  Innovatív, magas precizitású termékeket terveznek, gyártanak és értékesítenek fémmegmunkáláshoz, valamint olyan más ágazatokhoz, mint autóipar, légközlekedés, energia, vasút vagy általános fémmegmunkálás.

Legnagyobb kínálatukat a szerszámtartók teszik ki az összes széles körben elterjedt érintkezési felülettel és hosszúsággal, beleértve a zsugortartó gépeket, a kiegyensúlyozó gépeket, valamint a 3D szenzorokat. Emellett a termék repertoár részét képezik még a keményfém szerszámok és a csiszolókorong adapterek.

Körülbelül 600 dolgozóiból világszerte, 400 dolgozik a termelőüzemükben Igenhausen-ben a legmodernebb gépekkel, magas fokú automatizálás mellett. A tapasztalt, tetterős és magasan szakképzett dolgozói biztosítják az elismerten legmagasabb minőséget, melyet a “made by HAIMER” védjegye garantál.

50 gyakornokkal, és nagy számú dolgozói felvétellel HAIMER képes megőrizni a jövőben is magasan képzett dolgozóinak számát, és hozzájárulni, fiatal dolgozói állandó szakmai fejlődéséhez.

Mint európai piacvezetők szerszám befogás technológiájában átlagosan napi 2000 szerszámtartó legyártásával, termékei technológiai előnyének megőrzése kiemelkedően fontos számukra. Ennek okáért minden évben éves bevételük 8-10%-át fordítják kutatási és fejlesztési célra. Céljuk, hogy napról napra jobbak legyenek, ami kiválóan működik a vállalati filozófiájukkal ötvözve, mely szerint:

“A minőség nyer”.